woensdag 24 december 2008

Sneeuw sneeuw sneeuw...

Jullie hebben het wellicht ook al vernomen via het journaal in Belgie : Het is hier de afgelopen week gewoon lekker blijven verder sneeuwen. Dit hebben ze hier nog nooit gezien! Marian is de laatste twee weken dan ook slechts twee keer op Intel geraakt. De andere dagen heeft ze van thuis uit gewerkt. Ook de kindjes zijn deze week noodgedwongen thuis gebleven. Op zondag zijn we eens tot aan het nabijgelegen winkelcentrum gewandeld. Niet dat er veel winkels open waren (o.w.v. de weersomstandigheden welteverstaan), maar de wintertaferelen waren wel komisch. Bijgevoegde foto van papa en Marie werd op de openbare weg getrokken. Nadien zijn de weersomstandigheden nog wat lastiger geworden.


We proberen ons dan maar zo goed als het kan bezig te houden in ons stulpje. De kerstboom versieren, een huisje bouwen in "gingerbread", met de play-dough spelen, ... We hebben afgelopen dinsdag ook maar sneeuwkettingen gekocht. Het was echt onverantwoord geworden om zonder te rijden, en het hamsteren ging ons niet zo goed af. Thomas moest er wel een mensenfile van ongeveer 40 meter tot aan de kassa voor doorstaan, want plots wil iedereen hier kettingen kopen.

We hebben een tijdje geleden ook een weekendje in Vancouver, Canada gepland met Kerstmis, aangezien we dan vier dagen vrijaf hebben. Omdat het plots niet meer zo zeker was of we daar wel met de auto zouden geraken op een verantwoorde manier, hebben we zondag dan maar vliegtuigticketten geboekt. Dat leek ons het verstandigste, maar... zal ons vliegtuig morgen wel kunnen opstijgen?



Jullie merken het, het avontuur is hier nog niet ten einde. We laten het niet aan ons hart komen. Vanavond hebben we lekker Kerstavond gevierd met kreeftensoep en fondue. Of we morgenavond in Canada zitten, dat zien we dan wel weer... We wensen jullie alvast een zalig Kerstfeest!!!




3 opmerkingen:

tante Greet en nonkel Paul zei

Zalig kerstfeest
We vertrekken naar het Verhelsten-feest, terug in Ekeren Donk!
tante Gret en nonkel Paul

Annabel zei

Hey Janneke en Thomas,
Wij wensen jullie ook prettige feestdagen toe! (kaartjes schrijven is nooit mijn sterkste geweest he). Hopelijk is jullie vliegtuig de lucht in geraakt en genieten jullie nu van een weekendje Vancouver! En voor de rest zou is zeggen: jullie bakkunsten zien er fenomenaal uit! Dit lijkt me ook iets voor een brunch ;-)
Groetjes,
Werner en Annabel

Nico zei

Merry chrismas! Ik zie dat jullie ondertussen ook van jullie vloeibare gift aan ons hebben genoten! War vonden jullie van de 'O' wijn?

Groetjes van Allison en min vanuit Philadelphia airport op terugreis maar PDX! Tot binnenkort!