zondag 8 augustus 2010

Bezoek van Helena, Wim, Noor, Liesbet, Jeroen, Wouter en een ongenode gast

Helena, Wim en Noor vertrokken op 23 juli huiswaarts. We denken dat ze hier een leuke tijd hebben beleefd, met het laatste weekend nog een blitz-bezoek aan Crater Lake. Ze zullen ongetwijfeld ook heel blij geweest zijn dat ze Oscar en Clara niet langer hoefden te missen. In september zien we hen allemaal weer terug als we naar Belgie komen!

Het weekend erna was het de beurt aan Jeroen en Liesbet die vanuit Phoenix even (een tweetal daagjes) dag kwamen zeggen in Portland, en dan ook maar meteen een aantal andere plaatsen zoals Seattle, Bainbridge Island, en Olympic Park hebben bezocht. Het was echt gezellig om wat bij te babbelen. We zijn naar de kust getrokken voor een picknick en hebben rondgewandeld in Portland, lekker gegeten, biertje gedronken, ijsje gegeten. Hopelijk kunnen wij hen vroeg of laat ook eens bezoeken in Phoenix.

Onze volgende en voorlopig laatste bezoeker komt vanavond aan. Wouter, een neef van Marian, was al in New York voor een conferentie, en maakt van de gelegenheid gebruik om ons een weekje te vergezellen.

't Is te zeggen, we hebben eigenlijk nog een bezoeker, maar dan wel een ongenode. Sinds donderdag heeft Marie rode vlekken op haar arm (en nu ook rug) die eruit zien als brandwonden (met blaasjes erop). De pediater vertelde ons aanvankelijk dat het om Poison Oak ging. Een zware irritatie die ontstaat wanneer je in aanraking komt met de olie van bepaalde bomen of struiken, en die eigenlijk vooral voorkomt in het Noordwesten van Amerika. Omdat die diagnose geen steek leek te houden, zijn we vandaag dan maar naar de spoedgevallen gegaan, en nu luidt het verdict "shingles" (nederlandse vertaling: gordelroos of zona). Het ziet er niet zo fraai uit, en Marie vreest dan ook voor haar carriere als prinses. We kregen echter te horen dat na een behandeling met anti-virale middelen en steroiden Marie over een vijftal weken normaal gezien weer helemaal de oude zal zijn.


Laura vierde onlangs haar derde "vermaanddag". Ze is weeral goed gegroeid, houdt haar hoofdje al mooi recht en begint meer en meer geluidjes te maken. Spijtig genoeg is het nog steeds geen goede eter, en kan ze ook nog niet zonder haar voeding om 4 uur 's nachts. Haar beste vriendjes zijn Marie en Emma, die haar steeds weer aan het lachen krijgen!

2 opmerkingen:

Liesbet en Jeroen zei

Hey Marian, Thomas, Marie, Emma en Laura! Wij vonden het super om jullie nog eens terug te zien, en willen jullie ook nog eens bedanken voor de schitterende ontvangst!

We waren al blij dat wij niet als "ongewenste bezoeker" werden gecatalogeerd ;-) Hopelijk is jullie ongewenste bezoeker straks dus vlug weer de deur uit!

Groetjes uit Phoenix
en nog eens bedankt!
Liesbet en Jeroen

Unknown zei

Wees maar zeker dat we een ongelooflijk leuke tijd hebben beleefd! We missen jullie en kijken ernaar uit om ook in Belgiƫ samen weer wat onvergetelijke momenten te beleven! xx