donderdag 20 mei 2010

Bezoek

Ondertussen zijn onze oma en opa alweer enkele dagen in Belgie na een bezoek van drie weken. We zullen ze natuurlijk heel hard missen. Tijdens de week maakten ze met hun beiden uitstapjes naar het oosten, noorden en zuiden van Oregon, en gedurende de weekends konden we dan van hun gezelschap (en ook wel kookkunsten) genieten. We maakten samen een tocht naar Bend, gingen bootje varen op de Willamette rivier, en op 8 mei organiseerden we een babyborrel voor Laura (zie foto's). Nog eens bedankt voor alle hulp, opa en oma!









Tussendoor kregen we ook bezoek van Jean-Michel die eens kwam kijken of Intel iets voor hem is. Het zou wel grappig zijn als die hier binnenkort ook komt wonen met zijn gezinnetje...

We hebben inmiddels de rekeningen ontvangen van onze accidentrijke 3de mei. De auto werd opgelapt (opnieuw polijsten bumper + opnieuw verven kofferdeksel + nieuw achterlicht) voor $515.63 op kosten van de verzekering van de tegenpartij. Thomas was een duurdere vogel. Zijn kortstondig verblijf op de spoedgevallen (3 uur, waarvan 2,5 uur wachten en 0,5 uur been wassen, wonden toenaaien, pijstiller toedienen) kostte onze gezondheidsverzekering $1.142,00. Zoals je merkt (en wellicht al wel wist) kan je in de VS beter je auto dan je been naar de vaantjes helpen.


Laura is ondertussen bijna een maand oud en doet het goed. We maken ons soms wel wat zorgjes omdat ze niet voldoende bijkomt in gewicht. Ze heeft haar eetlust precies niet van haar vader geerfd (want die heeft de zijne nog). We geven jullie graag nog wat fotootjes van haar mee.



1 opmerking:

Els zei

Dag lieve nicht,
wat een prachtig gezin!
Emma lijkt ongelooflijk op jou.
Geniet van je man en je 3 dochters. Ik kijk al uit naar ons weerzien in september...
Vele groetjes uit Wilrijk,
Els Haegemans