dinsdag 20 april 2010

Race

De uitgerekende bevallingsdatum ("due date") voor onze baby is, of beter gezegd was, 19 april. Marie was echter 4 dagen te vroeg, en Emma zelfs 11 dagen, dus de meer wiskundige geesten onder jullie zullen begrijpen dat wij hier een potentiele rekenkundige reeks in zagen, en er al halvelings vanuit gingen dat deze baby dan wel 18 dagen te vroeg zou komen (telkens +7). We zijn dus sinds 1 april in verhoogde staat van blijde verwachting. Blijkbaar heeft dit meisje echter nog niet al te veel zin om geboren te worden. De uiterste datum waarop ze kan komen is 26 april, want dan wordt de bevalling ingeleid.

Oma en opa werden normaal gezien hier verwacht op 20 april. Aanvankelijk dachten we dus dat zij wel na de geboorte van de baby zouden arriveren, maar naarmate de dagen verstreken, leek het er steeds meer op dat ze de race toch zouden gaan winnen. Want zeg nu zelf, de kans dat een vliegtuig meerdere dagen op zich laat wachten is in normale omstandigheden toch niet groot? De Eyjafjallajokull heeft er echter anders over beslist, en oma en opa's vlucht is uitgesteld tot maandag 26 april.

De spannende race is dus nog steeds open: Wie arriveert er eerst: oma en opa of de baby?

Wordt vervolgd...

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik wed op de baby! Maar ik hoop toch dat oma en opa erbij kunnen zijn.

Foods! zei

Ik lees net bij Ruth dat Laura geboren is! PROFICIAT! hopelijk snel foto's.

Pia

Helena Plomteux zei

Jammer dat oma en opa op tijd hadden kunnen zijn... Maar ze zullen Laura toch veel sneller te zien krijgen dan vele anderen, zoals wij... Geniet van jullie samenzijn!!!

Laura staat al op de verjaardagskalender!!!

xxx