donderdag 22 april 2010

Laura!


Hier is ze dan: onze dochter Laura! Er wordt vaak gezegd dat een derde kindje "er gewoon uitvalt". Wel, Laura wilde toch even het tegendeel bewijzen. Niet alleen stelde ze ons geduld op de proef door pas na de uitgerekende datum te verschijnen, maar ook de arbeid mocht van haar wel even duren... Bovendien lapte ze papa al dadelijk een poets, door exact geboren te worden tijdens zijn examen van "Finance"...

Op de nacht van dinsdag op woensdag startten de contracties rond 2u30. Emma's snelle arbeid in gedachten (3 uur van eerste wee tot geboorte) besloten we maar gauw naar het ziekenhuis te gaan. Rond 4u30 waren de kindjes afgezet bij Veronica en stonden wij in het ziekenhuis. Er waren inderdaad vaak weeen, ze moesten alleen nog wat sterker worden. Dat sterker worden, duurde echter veel langer dan verwacht. Waar Thomas initieel nog dacht dat hij zijn examen om 14u wel kon bijwonen na de bevalling, werd geleidelijk duidelijk dat dat er waarschijnlijk niet zou inzitten. Iets voor 15u was het dan eindelijk tijd om te beginnen persen. En dat ging dan weer wel erg snel! Een 10-tal minuutjes later hadden we Laura in onze armen! Een prachtige, gezonde en flinke baby!

We genieten momenteel heel erg van haar en ook Marie en Emma zijn reuzetrots en heel lief voor haar. Thomas heeft intussen, 1 dagje later dan verwacht, zijn examen toch nog kunnen afleggen. Morgen mogen Laura en Marian naar huis en zijn we echt een "gezinnetje van 5"!

Enkele statistiekjes voor de geinteresseerden:
Geboortetijdstip: 21 april 2010, 15u06 (dus dan was het in Belgie eigenlijk net 22 april...)
Gewicht: 4,050kg
Lengte: 54cm
En omdat foto's toch zoveel meer zeggen dan woorden...














3 opmerkingen:

fam. LEYSSEN, Bree zei

Laura WELKOM, je hebt iedereen laten wachten maar zoals de foto's laten zien was het zeker de moeite waard. We herkennen via de verscheidene kiekjes de kleine verhelstjes erin van Balen. (Er zal natuurlijk ook wel Plomteux bij zijn hoor Thomas maar ja dat zien wij niet zo goed.)
We wensen de ganse familie een hele dikke proficiat.
fam. Leyssen

Els zei

Marian en Thomas, proficiat met jullie derde dochter! En geloof me, drie dochters hebben is geweldig, ik spreek uit ervaring hé lieve nicht...
Geniet ervan.
Veel liefs,
Els en co

tante Agnes zei

een hele dikke proficiat , Marian en Thomas.
Geniet met volle teugen van jullie kindjes.
tante Agnes en nonkel Hugo