woensdag 2 december 2009

Baby boy of baby girl?

Onze vorige update stemt alweer van een hele poos geleden. Het is de laatste tijd weer erg druk geweest...

Thomas zit nu in de laatste eindsprint van het trimester. Volgende week is het "finals week" en dat betekent dat er deze week een heleboel werkjes, papers, enz. ingeleverd moeten worden. Marian moest voor het werk twee daagjes naar Arizona (met etentje bij Jeroen en Liesbet) en had haar langverwachte chip-deadline ("tape-out" voor de kenners) op dinsdag 1/12 om 8h 's morgens. Mits het nodige weekendwerk en "nachtje door" was het team om 7h 's morgens klaar. Het lange Thanksgiving-weekend is er wel aan moeten geloven, maar dat kan hopelijk gecompenseerd worden door wat extra daagjes verlof in de Kerstperiode.

Tussen alle drukte door vonden we toch nog tijd om een NBA-match (met Allison, Nico, Amy en een andere Thomas) en 2 Thanksgiving-feestjes mee te pikken: Thanksgiving op donderdag bij Ariel en Patrizia, en Deucegiving op zaterdag bij Colin, een collega-student van Thomas. "Deucegiving" is het minder gekende kleine broertje van Thanksgiving. Het is een feestje na Thanksgiving waarop vrienden bijeen komen om samen de overschotjes van het uitgebreide Thanksgiving-maal op te eten.

Tenslotte brachten we maandag een bezoekje aan de gynaecoloog voor de 20-weken echo. Alles bleek goed te gaan met ons kleintje en met de mama. Onze baby heeft ook z'n geslacht kenbaar gemaakt. De echo-experts onder jullie kunnen hieronder zien of we een "baby girl" dan wel "baby boy" krijgen!


Na al deze drukte zijn er wel beter tijden in zicht: Na volgende week heeft Thomas vakantie (toch als student, nog niet als assistent) en plannen we een weekendje weg met ons gezinnetje. Marian moet over een dikke week nog een trip maken naar Mexico, om haar nieuwe project op gang te trekken, maar kan daarna ook stilletjes beginnen uitbollen richting Kerstperiode. En op 24 december vliegen we weer richting Brussel!

1 opmerking:

fam. LEYSSEN, Bree zei

hoi,

amai wat gaat dat toch allemaal snel, jullie zijn reeds in de helft van de zwangerschap, zalig gewoon. Of het een jongen of meisje is gaan we niet gokken dat laten we aan de gynecoloog over. Geniet ervan en misschien kruisen onze wegen in jullie belgische kerstperiode en dan kunnen we live dat buikje bewonderen.
groetjes