dinsdag 17 mei 2011

Het wordt tijd dat we terugkomen...

60% van ons gezin verjaart tussen eind april en half mei, dus we hebben de afgelopen weken een hele rits feestjes gehouden, cadeautjes geopend en cakes gegeten. Laura's verjaardag vierden we in huiselijke sfeer, maar Emma was het natuurlijk aan haar uitgebreide vrienden- en kennissenkring verplicht om een party te geven bij Pump-it-up. Een paarse Barbie-cake was een van de uitschieters tijdens dit evenement.



Voor Marians verjaardag hadden we afgelopen zaterdag samen met Nico en Allison een feestje georganiseerd, aangezien Allison ook net een jaartje ouder was geworden. Het werd een heel leuke dag die helaas in mineur is geeindigd. Emma had, ondanks herhaaldelijke waarschuwingen van mama en papa, het niet kunnen laten om zotte spelletjes te spelen op en rond de zetel. Tegen het einde van het feestje is ze dan heel ongelukkig van die zetel gevallen en heeft ze haar elleboog gebroken. De rest van het weekend hebben we dus doorgebracht in het hospitaal. Emma ziet, ondanks de medicatie, toch wel af, en moet voorlopig thuisblijven. Alles komt normaal gezien wel weer goed. We zullen maar hopen dat ze ervan leert, maar dat dachten we vorige keer ook natuurlijk...






Tot slot nog dit. Voor velen onder jullie is het wellicht geen verrassing meer, maar op 21 juni verhuizen wij weer naar Belgie. Marian gaat terug naar de K.U.Leuven als onderzoekster, en Thomas begint als project manager bij KBC. Er staan ons drukke weken te wachten, maar we kijken erg uit naar dit avontuur. We zullen natuurlijk vele mensen (en in mindere mate ook zaken) toch wel hard missen. Voor de meeste lezers van deze blog: Tot weldra! Voor sommigen: Tot ziens!

3 opmerkingen:

Nico zei

Wat een flinke meid, die Emma! Mooie foto hoor, ze ziet er alvast heel wat wakkerder uit dan in het ziekenhuis ;-)

En nog dit: het is helemaal NOG GEEN tijd dat jullie naar huis komen :(

Nico (en Allison is volmondig akkoord)

Marion zei

Hoihoi, er moet blijkbaar in elke familie een iets wilder spook zijn. Hier is het Jolan die alle ongelukjes heeft.
Veel beterschap voor Emma! En leuk dat jullie terug komen!

Els zei

Hey Marian en co,
Emma is wel een pittige dame blijkbaar... Ik kijk er enorm naar uit om jullie terug te zien!
Tot binnenkort,
je 'oude' nichtje,
Els