zondag 13 september 2009

Terug in Portland

We zijn al bijna een week terug van ons tripje naar België. We vonden het geweldig om familie en vrienden terug te zien, om nog 's op z'n Belgisch te eten, drinken en winkelen,... We willen jullie allemaal nog 's bedanken om tijd voor ons te maken. Sorry als het soms wat vlug moest gaan, maar ons schema liet maar weinig ruimte voor improvisatie... We missen jullie nu al!

Hier werd ondertussen de spreekwoordelijke draad weer opgenomen. Marian, die absoluut geen verlof te veel heeft, is vanaf dinsdag weer gaan werken. Gezien het reisverloop, de jetlag, en ... je weet wel..., was dat deze week toch wel een zware opgave. Het weekend heeft welverdiende rust gebracht. En vanaf morgen gaan onze kindjes terug naar de kribbe. Thomas weet nu zeker dat hij niet permanent huisvader wil worden ;-), dus aan motivatie om het academiejaar te beginnen alvast geen gebrek bij hem.

De moedigen onder jullie zijn wellicht 's nachts opgestaan om de wedstrijden van Kim Clijsters op het US Open live te volgen. Wij konden ze echter in prime time meepikken. Een klein probleem was wel dat het dan bij ons thuis ook net etenstijd is, en normaal gezien mag er dan geen TV op. Die regel hebben we dan maar voor twee opeenvolgende dagen met de voeten getreden. De eettafel werd voor de gelegenheid zelfs vlak voor het televisietoestel geplaatst, zodat we geen punt hoefden te missen. En ons fervent, maar sportief supportersgedrag voor het "rode meisje" heeft kennelijk ook wel tot het verhoopte resultaat geleid.

En nu is het uitkijken naar Annabel en Werner. We verwachten ze ergens in de loop van dinsdag. Alleen nog uitgelegd krijgen aan Marie dat de prinses wellicht niet in haar prinsessekleed zal komen.

1 opmerking:

Unknown zei

Marian, Thomas, Marie, Emma, Gustildeke,
Ik heb er echt van genoten om een zalige middagpauze met jullie door te brengen, wat vliegt de tijd toch! Ik geniet mee met jullie avonturen,
Heel veel liefs vanuit België,

Gretel